Un dispozitiv Wi-Fi de securitate care permite utilizatorilor să identifice vizitatorii și să vorbească cu ei, chiar și atunci când sunt departe de casă. Sunt modele: pentru interior și pentru exterior.

Interfonul oferă o vedere high-definition de 180 de grade a zonei din fața ușii. În modul HDR, FIBARO INTERCOM permite utilizatorului să capteze imagini video clare în lumina directă a soarelui și include o dioda infraroșu pentru o captură video perfectă pe timp de noapte. FIBARO Intercom utilizează tehnologia Voice over IP (VoIP) de transfer video-audio, oferind un sunet clar, fără zgomot. Cu un encoder avansat, filmările pot fi vizionate într-un browser standard sau de pe dispozitivele mobile. Fișierele video pot fi, de asemenea, înregistrate și stocate in Cloud. Senzorul de mișcare din interiorul FIBARO Intercom detectează prezență și îl înformează pe utilizator.

Comunicarea cu alte dispozitive inteligente se face utilizând fie Wi-Fi, Ethernet sau Bluetooth inteligent. Interfonul are 2 ieșiri releu pentru controlul unei uși sau porți și este alimentat de un adaptor 12V DC sau PoE (Power over Ethernet).

FIBARO Intercom este o soluție ideală de securitate. Coduri PIN predefinite pot fi folosite pentru a deschide ușa sau poarta. Dispozitivul poate fi conectat la sistemul de alarmă pentru a preveni  spargerea sau demontarea acestuia, iar mecanisme criptografice protejează conținutul audio video și comunicarea între dispozitive.   Pachetul de aplicații FIBARO INTERCOM oferă întreaga gama de alte functionalitați.

Dispozitivul poate transforma un smartphone sau alt dispozitiv cu standard BLE într-o cheie pentru poartă. Mai mult, aplicația oferă utilizatorului o istorie completă a activitatilor din fata ușii.